miercuri, 17 aprilie 2013

Atentie !

 
    Tuturor celor care doresc sa participe in vreun fel, cu poze, cu povesti, cu articole, haioase sau super serioase despre braconaj, despre murdaria de pe ape, despre ape limpezi ca lumina soarelui, despre rauri ce sparg muntii in doua de zeci de mii de ani, despre pestii vazuti, prinsi si eliberati, despre pestii pe care nu i-ati prins inca, despre pescari batrini, pescari tineri, despre orice tine de ape curgatoare, munti , natura, pescuit, va invit pe toti fara conditionari sa o faceti.
    Sa intrati e liber pentru oricine, sa ramineti e mai greu. :)
   
ORICINE primeste invitatie sa scrie aici orice doreste fara interdictii la articole insa, direct proportional cu libertatea de a scrie orice doriti vine si responsabilitatea a ceea ce scrieti. Evitati limbajul vulgar si cocalarismele, consider ca cei care injura sunt inculti si vocabularul nu le permite sa foloseasca cuvinte citibile pentru a isi exprima frustrarile, nervii sau jignirile, in concluzie nu au ce cauta aici, dar chiar si acestia vor primi invitatie doar ca nu vor ramine prea mult timp. :)
     Va doresc o zi minunata tuturor.

PS. Din motive lesne de inteles va rog sa evitati sa precizati cu exactitate locurile in care pescuiti.  :) 

Un comentariu:

  1. Braconierul, la fel ca Necuratul, poate lua diverse forme și chipuri: de la fragedul copil ce prinde puiet de știucă pentru a-și hrăni pisica și până la septuagenari ce dau cu râmă după păstrăvi în apele de munte, reținându-i pe toți, indiferent de mărime; de la muncitorul necalificat ce pescuiește cu 10 lansete și până la indivizi cu cămăși scrobite ce coboară din suv-uri de mii de euro pentru a-și întinde setcile; mai e cazul sa amintim de "electricieni"?! Pentru conformitate http://www.adrians-flyfishing-and-flytying.com/2012/06/doua-rauri-trei-nimfe.html

    RăspundețiȘtergere

Zero comentarii = Zero pareri = Zero creier
Mai bine scrieti orice va trece prin procesor.